Individueel traject 

We werken met verhalen, energie en stem als ontwikkelingstools. Om MEER VANUIT ZELFVERTROUWEN, ZELFBEWUST EN KRACHTIG IN LEVEN, WERK en communicatie Te STAAN.

AAnpak

Tijdens enkele individuele sessies duiken we samen dieper in jouw verhaal. Wie ben je en waar ben je naartoe onderweg? Wat is de rode draad van je verhaal? Welke draken en blokkades liggen op je pad naar natuurlijke flow. We gaan ook praktisch aan de slag. Je gaat ervaren waar jouw natuurlijke kracht van je stem ligt, en hoe je je persoonlijk verhaal sterker kan inzetten om een diepere verbinding te krijgen met jezelf én met anderen.

WAT GAAN WE DOEN?

  • Werken met flow en de kracht van je natuurlijke authenticiteit
  • Werken met jouw verhaal, jouw stem, jouw woorden en energie
  • Uit je hoofd en in je lijf, dieper in jouw intuïtie
  • Meer natuurlijkheid in je zijn en spreken brengen
  • Meer open en kwetsbaar in jouw communicatie staan.

We zetten ook audio in om scherper en krachtiger woorden te zoeken en vinden voor jouw verhaal.

"Als je een nieuwe toekomst wil starten, dan kan Raf je helpen de juiste woorden te vinden. De juiste woorden geven kracht. Ze zorgen voor vertrouwen en maken krachtige verbindingen." 

~Bart De Bruyne


Raf Straalt rust en warmte uit. Zijn kracht is observeren zonder analyseren. Hij benoemT wat hij ziet, stelt vragen maar gaat niet naar een analyse of oplossing op zoek. Dat werkt bevrijdend. Hij biedt een veilige cocon om op ontdekking te gaan naar je eigen verhaal. 

~ Caroline Steensens

Hoe verloopt individuele begeleiding?

1-op-1 begeleidingssessies
We nemen ruim de tijd. Samenkomsten van telkens 3u.

Een boekje als innerlijke reisgids
Het boekje (met oefeningen) ondersteunt jouw proces.

VRAAG EEN KENNISMAKING AAN

Een eerste kennismaking verloopt via Zoom. Welkom!

Over RAF

Marketing manager in zijn wilde jaren. Radio deejay in zijn jonge jaren. Ondertussen meer dan 15 jaar begeleider, facilitator. Als verhalensmid ondersteunt Raf iedereen die meer helderheid wil rond het persoonlijke verhaal. Als story adviseur begeleidt hij bedrijven en organisaties om hun purpose-driven aanpak om te zetten naar een inspirerend verhaal. Host van de succesvolle Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap. Co-host van de audioreeks Het Innerlijk Behang. Founder en maker bij Achter de Maan Media. Auteur van 3 boeken: No Story, No Fans, Sterke Verhalen, Sterke Leiders, en Raak!