Waarom expeditie leiderschap?

Jouw toekomst en die van je onderneming staat of valt met jouw authentiek leiderschap. We noemen dit leiderschap van binnenuit. 

We gaan letterlijk en figuurlijk met elkaar op pad. Tijdens deze ontwikkelingstocht onderzoeken we hoe we je dagelijkse werkende leven kunnen verdiepen en hoe we succes een nieuwe dimensie te geven. 


We richten onze aandacht op je kwaliteiten en het positieve in het leven, zo kom je bij je eigen kracht en kan je trouw blijven aan je eigen ik. We reizen richting meer rust, geloof en vertrouwen.

Waarschijnlijk heb je jarenlang vanuit bekende patronen geleefd. Deze expeditie nodigt je uit om tijd en ruimte te nemen om nieuwe ervaringen op te doen, en om jezelf te herprogrammeren richting meer kwaliteit en vreugde.

The hero’s journey als kader en reisgids

De hero's journey van Joseph Campbell is sterk geïnspireerd door het werk van Carl Jung, de baanbrekende psycholoog. Jungs grootste inzicht was dat het onbewuste een uitgestrekt, levendig landschap is. Campbell zag de kracht van verhalen, mythe en storytelling in het inzichtelijk maken van onze onbewuste delen. 

De mens is een homo fabulans. We vertellen de hele dag door verhalen. Vanuit welk verhaal leef en werk jij? Moet het ook zo of is er ook een ander verhaal mogelijk? Tijd om je oude aannames en overtuigingen eens onder de loep te nemen te en kijken of je die kan herschikken. 

Je begeleider, Raf Stevens

Als narratieve begeleider en mentor ondersteunt Raf iedereen die meer helderheid wil rond het persoonlijke verhaal. Als story adviseur begeleidt hij bedrijven en organisaties om hun purpose-driven aanpak om te zetten naar een inspirerend verhaal. Host van de succesvolle Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap. Co-host van de audioreeks Het Innerlijk Behang. Co-founder en maker bij Achter de Maan Media. Auteur van 3 boeken: No Story, No Fans, Sterke Verhalen, Sterke Leiders, en Raak!