DUO-RETREAT Zweden

TIMING OP MAAT

Stel je voor: een klein Zweeds eiland, Lilla Rätö. 1 pittoresk huisje, 1 begeleider en 2 mensen klaar om even aan- en af te haken. Dat is deze DUO-Retreat Zweden.

  • Wanneer je absolute rust zoekt
  • Meer focus & helderheid
  • En geen groepstraject wil

Met 2 ondernemers
1 week op een eiland

Data samen af te sreken

Het eiland waarop we verblijven is Lilla Rätö. Dit ligt in het meest oostelijke deel van Småland, een archipel van 4450 eilanden en riffen. Sommige eilanden zijn niet groter dan een postzegel, andere eilanden zijn kilometers lang en breed en zijn bezaaid met kleine, pittoreske houten huizen, zoals het onze.

Waarom een duo-retreat?

  • Kleinschalig
  • 100% focus op jouw thema's en uitdagingen
  • Extra verdiepend
  • Volledig op jouw tempo
  • Helemaal tot rust te komen
  • Met nieuwe energie weer naar huis

back to basics op deze unieke plek

VOOR WIE?

Voor jou en 1 andere professional. We werken met open inschrijvingen, dus je kan je 'los' inschrijven, en wij koppelen je aan een reisgenoot. Of je schrijft je in met een collega of business partner. Ieder loopt zijn of haar eigen pad. 

Je persoonlijke en professionele impact versterken door tijd en ruimte te nemen om diep in de spiegeling van het water te kijken. Een nieuw perspectief nemen op je werk- of levensverhaal. 

Het traject wordt begeleid door Raf Stevens. 

Programma

We geloven niet in 'lesjes' leren. Deze DUO-retreat is dan ook geen opleidingsprogramma, geen klassiek leiderschapstraject.

De week staat in teken van stilstaan, reflecteren en connecteren. Hierbij vertrekken we van jouw persoonlijke situatie en uitdagingen, stellen we een op maat programma samen en werken alleen met 'natuurlijke' tools zoals storytelling, verbeelding, de natuur elementen, mindfulness, etc. Dit alles om je op een dieper niveau te verbinden met jouw unieke verhaal én met jouw volgende stap.
afhaken

Eindelijk je kop eens op 'stil' zetten. Even geen meetings, eindeloos gepraat of problemen die onmiddellijk moeten worden opgelost. Geen business en kansen waar je achteraan moet. Voorbij het gehijg en gehol. Vertragen en ruimte creëren.

Aanhaken

De bodem van je innerlijk landschap klaar maken voor een nieuwe levenslente. Nieuwe creativiteit, nieuwe kansen en groei.

Tijd nemen voor jezelf, en eens stilstaan bij deze 3 belangrijke levensvragen: Wie ben ik (voorbij mijn rol en functie)? Waar kom ik vandaan en waar ben ik naartoe onderweg? De route van je levens- en werkverhaal dus.

Proces & Intake

We hechten veel belang aan de samenstelling van het DUO: jij, Raf Stevens als begeleider en een derde. Hiervoor werken we met een intake gesprek. We polsen of iets voor elkaar zijn, en of deze retreat dàt is wat je nu nodig hebt. Deze gesprekken kunnen telefonisch, maar liefst spreekt Raf Stevens persoonlijk met je af bij hem thuis.

Dit is onze plek

Jij en je reisgenoot hebben allebei een eigen slaapkamer. We delen het huis met Carine, een Vlaamse onderneemster die onze eilandgids wordt voor uitstappen, zoals een bezoek aan Västervik. De ligging van het huis, de rust van de omgeving en het unieke karakter van het eiland vormen de ideale bouwstenen voor een week unplug en back to (human) basics.

Wanneer?

Passende data kunnen we samen afspreken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Prijs

Op aanvraag

“Tijdens de Expeditie Leiderschap kreeg ik tools aangereikt om taal te geven aan mijn levensvragen, mijn verlangens en ambities.” 

~Jan Schat, eigenaar Bas autoverhuur


“VERTRAGEN EN REFLECTEREN IN EEN INDRUKWEKKENDE OMGEVING. STILSTAAN BIJ MIJN LEVENSVRAGEN, MIJN VERLANGENS EN AMBITIES." 

~Stef Van De Gehuchte, founder Blue Lines

"TERUG NAAR DE ESSENTIE. TERUG NAAR WIE IK BEN. CONNECTEREN MET MEZELF EN MIJN INTUÏTIEVE KANT."

~ Annick Bervoets, HR Directeur Heraeus Electro-nite

"Ik werd uitgedaagd dieper in mijn ziel te kijken. Dat in de indrukwekkende en inspirerende setting. De veilige omgeving die werd gecreëerd door de andere deelnemers en onze begeleider Raf Stevens."

~ Caroline Steenssens, Consultant


Begeleider, Raf Stevens

Als verhalensmid ondersteunt Raf professionals en ondernemers om sterker te leiden vanuit de kracht van hun persoonlijke verhaal. Als story adviseur begeleidt hij bedrijven en organisaties om hun purpose-driven aanpak om te zetten naar een inspirerend verhaal. Hij is ook eigenaar & maker bij Achter De Maan Media. Auteur van 3 boeken: 'No Story No Fans', 'Sterk Verhalen, Sterke Leiders' en 'Raak: de kracht van je persoonlijke verhaal'.