Trekking langs de Atlantische Oceaan

8 daagse Trekking, 30/4-7/5 2023

Dit is geen reis die je alleen onderneemt. Het traject laat je wakker schrikken, geeft je een por in de ribben en zal alle vezels in je lijf weer opschudden.

het traject

vooraf - TREKKING - Achteraf

We hechten veel belang aan de samenstelling van de groep. We werken met een intake gesprek. Hier polsen we of wij iets voor jou zijn, en of jij iemand voor deze groep bent. Deze gesprekken kunnen telefonisch, maar liefst spreekt Raf Stevens persoonlijk met je af bij hem thuis. De intake gesprekken lopen van oktober 2022 tot uiterlijk maart 2023 (tenzij de groep sneller gevuld is). Plaats voor 10 personen.

“Tijdens de Expeditie Leiderschap kreeg ik tools aangereikt om taal te geven aan mijn levensvragen, mijn verlangens en ambities.” 

~Jan Schat, eigenaar Bas autoverhuur

voor wie?

Dit traject is voor alle professionals die hun persoonlijke en professionele impact willen versterken. Niet even lucht happen, maar weer adem halen. Niet even verandering van het decor, maar verandering van een lifestyle. 

op pad met een goed kompas 

Een reis naar buiten én naar binnen, naar je innerlijke wereld. Hierbij zetten we 'the hero's journey' van Joseph Campbell in als kompas en kader voor kritische zelfreflectie.

De volgende stap

 Ja, je bent Klaar om je sensoren op scherp te zetten. Klaar voor jouw volgende stap!

Wat?

Het Traject nodigt jou als professional en leider van je eigen leven uit om vol in je eigen verhaal te geloven. Geen verhalen uit managementboeken of stiekem overgenomen van business leaders die je bewondert. Nee, volg de route van je eigen bestaan, je eigen drive, je eigen lifeline en leer terug te kijken maar vooral vooruit te verbeelden waar je thuishoort.

Trekking langs de Atlantische Oceaan

Ten zuiden van Essaouira, waar de Atlantische Oceaan op hoge kliffen beukt en over kilometerslange stranden rolt, wandel je met kamelen door een regio die vaak enkel te voet bereikbaar is: op en langs rotspartijen, over duinen en zandstranden en langs kleine vissersdorpjes. Als opwarmer breng je een bezoek aan de boeiende stad Marrakech.

Hoe?

VOORAF
1 dag in België met Raf Stevens en Ron Van Es

Als voorbereiding komen we een dag bij elkaar om jouw je verwachting te horen uitspreken. Tegen je reisgenoten. Wat wil je met je onderneming? Past deze reis in je tocht naar succes? Waar sta je nu en waar wil je heen? We moedigen je aan om je verhalen te delen tijdens deze dag.

TREKKING
8-daagse met Raf Stevens

De reis zelf wordt begeleid door Raf Stevens. Hier geen tijd voor lang stilstaan. Voel de wind, zie het landschap, hoor je eigen hart kloppen en ervaar je intense moeheid. Anders Reizen is onze reispartner.

ACHTERAF
1 dag in Nederland met Raf Stevens en Ron Van Es

Na de reis is er een dag van terugblikken, ervaringen uitwisselen, en van de ‘stippen een doorgaande lijn’ te maken.

Ons kompas tijdens de trekking

Als leidraad is er een reisboekje. Hierin zitten ook kaartjes met prikkelende vragen. Al wandelend - soms in stilte - mijmer je op deze persoonlijke vragen, maar is er ook ruimte om die met elkaar te delen elke dag. Als ondernemers en leiders onder elkaar. Boekje en kaartjes samen werken als een kompas om je de weg te wijzen naar jouw authentieke zelf, jouw uniek verhaal en jouw boodschap aan de wereld.

“VERTRAGEN EN REFLECTEREN IN EEN INDRUKWEKKENDE OMGEVING. STILSTAAN BIJ MIJN LEVENSVRAGEN, MIJN VERLANGENS EN AMBITIES." 

~Stef Van De Gehuchte, founder Blue Lines

Trekking dag per dag

Dag 1: Vlucht naar Marrakech + verkenning van oude stadsdeel

Dag 2: Marrakech: de joodse wijk Mellah, het Bahia-paleis, het

Jemaa Al Fna-plein,...

Dag 3: Transfer naar Ijerrar en start trekking

Dag 4-7: Trekking en kamperen: Tafedna - Iftane - Sidi M'Barek - Sidi Kaouki

Dag 8: Terugvlucht

eindelijk je kop eens op ‘stil’ zetten. Even geen meetings, eindeloos gepraat of problemen die onmiddellijk moeten worden opgelost. Geen business en kansen waar je achteraan moet. Voorbij het gehijg en het gehol. Vertragen en ruimte creëren.

Wanneer?

TREKKING 30/4- 7/5 2023

We starten vooraf met een groepsdag in april 2023. 
Daarna is er een achtdaagse tocht in mei. 
In juni/juli komen we als groep terug een dag samen.

Prijs

Op aanvraag
Neem hier met ons contact

We hechten veel belang aan de samenstelling van de groep. 
We werken met een intake gesprek.

Begeleiders

Ron Van Es

Begeleid samen met Raf de dag vooraf en de dag achteraf.

Raf Stevens

Begeleider van het hele traject en de trektocht.