7 DAGEN ZWEEDS LAPLAND, 26/3-2/4

Een winters wonderland met rendieren, noorderlicht en een dik sneeuwtapijt. Dat is Lapland. Dompel je onder in de Lapse activiteiten: een tocht met de hondenslee, een bezoek aan de huskykennel, een overnachting in een outdoor hut en een sneeuwraketwandeling. Relaxen doe je voor de gezellige open haard of in de sauna.

Huskies & leiderschap

Op je reis naar Lapland mag een tocht met de hondenslee niet ontbreken. Een unieke natuurervaring die je ook veel kan leren hoe je in je natuurlijk leiderschap staat. 

Impeccable leadership

Leiderschap gaat over voorbeeldgedrag (leading by example), over inspireren en demonstreren. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven vooraleer je het naar buiten brengt? Ook in organisaties is het belangrijk dat leidinggevenden persoonlijk leiderschap ontwikkelen. Zij geven richting waar andere zich op oriënteren. 

Tijdens deze expeditie staat het model van 'Impeccable Leadership' centraal. Tijdens deze meerdaagse ontwikkelingstocht geven de 2 begeleiders(Raf Stevens en Elke Busschots) je inzicht in theorie en reiken ze oefeningen aan die jou dieper doorheen jouw proces van persoonlijk leiderschap nemen. Het laat je ervaren hoe vanuit jouw talent, jouw plek leiderschap kunt demonstreren. Authentiek leiderschap dat bij jou, als uniek persoon, past. 

Wil je meer weten?

Raf Stevens & Elke Busschots vertellen je alles over het programma en over deze unieke locatie.

2 reisbegeleiders

ELKE BUSSCHOTS

"Ik geloof dat authentiek leiderschap van binnenuit komt. Ik geloof dat leidinggeven stroomt als je ook leiding neemt van je eigen leven. Dan werkt het inspirerend. Dus ging ik zelf ook op onderzoek hoe authentiek persoonlijk leiderschap er voor mij uit ziet. Het model 'Impeccable Leadership' werd hierbij mijn gids. Een model, groots in zijn eenvoud. Het sprak me aan omdat dit een heel intuïtief model is dat je op zoveel manieren kan doorgaan en telkens weer handvatten, richtingaanwijzers en inzicht biedt.' 

Raf Stevens

"Ik droom openlijk van een bedrijfswereld waar authentieke verhalen meer centraal kunnen staan. Omdat verhalen verbinden. En omdat in al onze verhalen, in al onze vragen, in al ons zoeken, we uiteindelijk de betekenis vinden van wie we willen zijn. De 'Hero's Journey', een model van Joseph Campbell inspireerde me om zelf dieper de weg naar binnen te nemen en mijn verhaal scherper in kaart te brengen. Vandaag zet ik het graag in voor anderen op hun heldentocht."

De locatie

"You come as a guest and you leave as a friend."


Dat vertelde de host van onze locatie, Explore The North 'The Artic River Lodge'. En het is zo kloppend. De warme welkom, de gastvrijheid, de openheid, de verhalen, de zorgvuldigheid, het pro-actief denken, de wijsheid van de mensen, de community spirit, het lekkere eten, de avonturen, de geschenken van de natuur... dit alles zorgt ervoor dat je ook binnen vele inspirerende voorbeelden krijgt van authentiek persoonlijk leiderschap.

PRIJS

De prijs bestaat uit:
>> Reis- & Lapland activiteitenkost incl. vlucht (te betalen aan Nordic Travel): €1.735 (excl btw)
>> Programmakost met 2 begeleiders (Raf & Elke) : €1.800 (excl btw)
Totaal:  €3.535 (excl btw)

inschrijven

Inschrijvingen lopen tot uiterlijk eind januari 2022. Er is plek voor 8 deelnemers.
Je plek is gereserveerd na betaling van het totale inschrijfbedrag.