Natuurlijk begeleiden vanuit jouw stem en lichaam

Dit is een programma voor iedereen die met mensen werkt en hierbij stem en lichaam wil inzetten als krachtige instrumenten.

>> Je natuurlijke stem vinden
>> Stem als expressie
>> Wijsheid van het lichaam
>> Energie en resonantie
>> Spanning en ontspanning

VANUIT jouw ideale frequentie mensen verbinden. met én zonder woorden?

Lichaam en stem zijn kostbare sleutels

Dit traject gaat over transformatie. Het gaat over twee verlangens die aan de basis liggen van natuurlijk leiderschap in leven en werk. Het eerste verlangen: het totaal aanvaarden van je eigenheid met hierbij de wens om je eigen verhaal op een meer natuurlijke manier naar buiten te kunnen brengen. Het tweede verlangen: krachtig in verbinding staan met anderen en de wereld om ons heen. Lichaam en stem zijn hierbij de spiegels van persoonlijkheid. Ze brengen ons bij onze innerlijke bron, bij onszelf én bij elkaar. 

VOOR WIE

Voor iedereen die wil (leren) om hun lichaam, energie en stem meer bewust in te zetten voor hun eigen ontwikkeling én de ontwikkeling van anderen.

Voor mensen die de diepere informatie vanuit stem en lichaam beter willen leren lezen. Die de natuurlijke kracht van deze instrumenten wil benutten als tools voor authentieke communicatie en expressie.

Voor managers, directie, projectleiders, HR & team begeleiders

Sterker begeleiden vanuit jouw energie

In 4 samenkomsten van telkens een dag gaan we in kleine groep aan de slag met jouw stem, jouw energie en beweging. 

Wat is jouw grondtoon? Wat is je natuurlijke beweging? Welke klank en beweging is jou zo vertrouwd dat je er niet over hoeft na te denken? Wat resoneert? Wie trilt er mee met je verhaal? Hoe groot rijkt de rimpeling op het water? voorbij de inhoud

Je stem en je lichaamstaal zeggen soms meer dan woorden.
Contact maken met dat wat zich niet altijd in woorden laat vangen. Daar gaat het om. Pijn, angst, wanhoop, maar ook vreugde en dankbaarheid. Het gaat om de menselijke ervaring. Je laten horen en zien in je eigenheid. Juist dát is herkenbaar en creëert geloofwaardigheid en vertrouwen.

Wat leer je?

>> Spreken van binnenuit 

>> De stem en het lichaam als expressie en afspiegeling

>> De magie en de wijsheid van taal

>> Jouw grondtoon ontdekken 

>> Ruimte maken voor jouw essentie

>> Blokkades uit de weg ruimen om vrijer te spreken en bewegen Resultaat

Grotere aantrekkingskracht op je omgeving doordat je authenticiteit, zelfvertrouwen en rust uitstraalt. Natuurlijk begeleiden waarbij jij als baken dient voor anderen. Een communicatie die jouw als hele persoon insluit. 

WE GEBRUIKEN DEZE TOOLS

>> Intuïtie & energie 
>> Podcast Tools
>> Geluid en muziek
>> Verbeelding en poëzie 
>> Meditatie & Rituelen
>> Natuurlijke flow
>> Dialoog en reflectie 

Meer weten


Wil je ontdekken hoe dit programma kan ingezet worden voor jouw team of organisatie, neem dan met ons contact op.

De coaches

Benedikte Demeestere

Wat Benedikte inspireert is de bezieling van mensen. Leiders in contact brengen met hun kern en met hen ontdekken hoe dit diepte en kracht brengt in contact en in teams, dat is de zingeving in mijn leven. Op die manier wil ik meer warmte, echtheid, geluk en plezier in organisaties brengen. Ze is eigenaar en bezieler van BeCoach, een trainingsbureau dat bedrijven expertise aanbiedt in leiderschapsontwikkeling.

Raf Stevens

Als narratieve begeleider en mentor ondersteunt Raf iedereen die meer helderheid wil rond het persoonlijke verhaal. Als story adviseur begeleidt hij bedrijven en organisaties om hun purpose-driven aanpak om te zetten naar een inspirerend verhaal. Host van de succesvolle Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap. Co-host van de audioreeks Het Innerlijk Behang. Co-founder en maker bij Achter de Maan Media. Auteur van 3 boeken: No Story, No Fans, Sterke Verhalen, Sterke Leiders, en Raak!