MENTORING  

Als mentor, inspirator en verhalensmid kijk ik steeds door een narratieve lens naar mensen, bedrijven en organisaties.

Herlderheid creËren

Jij of je bedrijf verandert als de gesprekken veranderen. We onderzoeken samen de rode draad van jouw verhaal, een nieuw perspectief voor de toekomst.

Nieuwe mindset

Een nieuw perspectief gaat hand in hand met een nieuwe mindset, een open vizier en persoonlijk leiderschap. Reflectie en zingeving staan voorop tijdens ons avontuur samen.

het leven is vol voetafdrukken en jouw stappen bepalen jouw ontdekkingstocht.

Als begeleider werk ik vaak met ‘The Hero's Journey’ van Joseph Campbell. Ik pas het toe op persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.

Aanpak & principes

Tijdens enkele individuele sessies duiken we samen dieper in jouw verhaal. Mijn begeleiding vetrek vanuit deze principes:

EIGENAARSCHAP

Reflectie op het eigen verhaal en hiervoor verantwoordelijkheid nemen is cruciaal voor het realiseren van persoonlijke groei.

BEWUSTZIJN

Het vergroten van het bewustzijn biedt ruimte voor nieuwe keuzes en antwoorden.

AANDACHT & PLEZIER

Oprechte aandacht en plezier is de motor voor een gezonde samenwerking.

HOOFD, HAND EN HART

Authenticiteit ontstaat door hoofd, hart en hand te verbinden.

VERTROUWEN

Uitgaan van vertrouwen creëert openheid en versterkt het vermogen om te ontwikkelen.

VRAAG EEN KENNISMAKING AAN

Een eerste kennismaking verloopt via Zoom. Welkom!

Over RAF

Marketing manager in zijn wilde jaren. Radio deejay in zijn jonge jaren. Ondertussen meer dan 15 jaar begeleider, facilitator. Als verhalensmid ondersteunt Raf iedereen die meer helderheid wil rond het persoonlijke verhaal. Als story adviseur begeleidt hij bedrijven en organisaties om hun purpose-driven aanpak om te zetten naar een inspirerend verhaal. Host van de succesvolle Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap. Co-host van de audioreeks Het Innerlijk Behang. Founder en maker bij Achter de Maan Media. Auteur van 3 boeken: No Story, No Fans, Sterke Verhalen, Sterke Leiders, en Raak!