Individueel traject 

Als mentor Werk ik met de kracht van Verbeelding

Ook in dit individueel traject zal je ons niet als coach tegenkomen. Een coach wil je helpen je doelen te verwezenlijken, via een resultaatgericht proces. Dat is niet onze aanpak. Raf Stevens is ook geen leraar die je een lesje wil leren, of een trainer die je nieuwe vaardigheden wil aanleren. Zijn kracht en overtuiging liggen ergens anders: verbeelding ondersteunen. Verbeelding als ideale hulpbron bij verandering. 

BEGELEIDING 

Tijdens enkele wandeltochten gaan we jouw verhaal onderzoeken. In een open dialoog, en een positie van gelijkwaardigheid, stappen we samen de wereld in, onbevangen, speels, onderzoekend én scheppend. We bekijken verschillende perspectieven, zoeken naar de rode draad, om dan vanuit taal dingen te benoemen, in vraag te stellen en te herkaderen.

SAMEN EEN NIEUW VERHAAl CREËREN

Het verhaal dat je over jezelf áán jezelf vertelt, beïnvloedt vaak hoe je onbewust handelt. En hoe je op anderen of op situaties reageert. Zo bepaalt het mee je levensloop en carrière. 

Raf Stevens ondersteunt je bij het onderzoeken van jouw verhaal. De rode draad herkennen en vanuit verschillende perspectieven benaderen. 

AANPAK

>> We gaan samen op pad
>> Richting meer helderheid & focus 


We nemen ruim de tijd. Samenkomsten van telkens 3u waar we in dialoog gaan. 

"Als je een nieuwe toekomst wil starten, dan kan Raf je helpen de juiste woorden te vinden. De juiste woorden geven kracht. Ze zorgen voor vertrouwen en maken krachtige verbindingen." 

~Bart De Bruyne


Raf Straalt rust en warmte uit. Zijn kracht is observeren zonder analyseren. Hij benoemT wat hij ziet, stelt vragen maar gaat niet naar een analyse of oplossing op zoek. Dat werkt bevrijdend. Hij biedt een veilige cocon om op ontdekking te gaan naar je eigen verhaal. 

~ Caroline Steensens

VRAAG EEN KENNISMAKING AAN

Een eerste kennismaking verloopt via Zoom.
Welkom!

LAAT VAN JE HOREN!

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp

Over RAF

Marketing manager in zijn wilde jaren. Radio deejay in zijn jonge jaren. Ondertussen meer dan 15 jaar begeleider, facilitator. Als verhalensmid ondersteunt Raf iedereen die meer helderheid wil rond het persoonlijke verhaal. Als story adviseur begeleidt hij bedrijven en organisaties om hun purpose-driven aanpak om te zetten naar een inspirerend verhaal. Host van de succesvolle Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap. Co-host van de audioreeks Het Innerlijk Behang. Founder en maker bij Achter de Maan Media. Auteur van 3 boeken: No Story, No Fans, Sterke Verhalen, Sterke Leiders, en Raak!