OVer ons

Begeleiders in groei

Welkom bij Expeditie Leiderschap. Een plek waar mensen en hun verhaal centraal staan. Wij begeleiden individuen, teams en organisaties richting meer persoonlijke én professionele groei.

Tijd voor een nieuw verhaal 

Wij zijn klaar om samen met andere zoekers & vinders een nieuwe toekomst te starten. Want meer dan ooit is het tijd om te vertragen. Om stil te staan, je bewustzijn aan te scherpen en de reis naar binnen te maken. Meer dan ooit is het belangrijk om contact te maken met je diepere laag en jouw unieke verhaal. Om in het midden van de chaos, de juiste energie en woorden te vinden om jouw volgende stap te zetten. 

ONZE BEGELEIDERS

Expeditie Leiderschap is geen coachingsbedrijf. Wij willen je geen lesjes leren. Wij kiezen resoluut voor beleving en groei-ervaringen.

Raf Stevens

>> Begeleider bij Sahara
>> Begeleider 48u Expeditie
>> Begeleider bij Lofoten en Lapland
>> Trainer leiderschapstrajecten

ELKE BUSSCHOTS

>> Begeleider bij Lofoten en Lapland

Benedikte demeestere

>> Trainer leiderschapstrajecten

de rode draad

Tijdens al onze programma's wordt gebruik gemaakt van creatieve methodes, narratieve elementen, storytelling, nlp, lichaamsgericht en energetisch werken. Dit in combinatie met de natuur als krachtbron en spiegel. Ook wij, coaches, leren iedere keer bij. Samen stilstaan bij nieuwe vragen, nieuwe formuleringen, nieuwe inzichten. Samen op pad gaan en een ontmoetingsruimte creëren om te groeien. Begeleiding gebeurt in gelijkwaardigheid.

RAF In't kort

Marketing manager in zijn wilde jaren. Radio deejay in zijn jonge jaren. Ondertussen meer dan 15 jaar begeleider, coach, facilitator. Als narratieve coach ondersteunt Raf iedereen die meer helderheid wil rond het persoonlijke verhaal. Als story adviseur begeleidt hij bedrijven en organisaties om hun purpose-driven aanpak om te zetten naar een inspirerend verhaal. Host van de succesvolle Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap. Co-host van de audioreeks Het Innerlijk Behang. Co-founder en maker bij Achter de Maan Media. Auteur van 3 boeken: No Story, No Fans, Sterke Verhalen, Sterke Leiders, en Raak!

ELKE IN't korT

Elke kijkt vanuit een heel groot hart naar de wereld. Ze houdt ervan om in alle eenvoud contact te maken met mensen. In haar coachingspraktijk Cominz kijkt ze naar mensen en hun levensloopbaan. Naast haar coachingswerk richtte ze samen met Els Pronk de 'Blij met mij academie' op. Hier heeft ze een aanbod voor professionals die met jongeren willen werken om hen sterker te maken van binnenuit.

BENEDIKTE IN't korT

Wat Benedikte inspireert is de bezieling van mensen. Leiders in contact brengen met hun kern en met hen ontdekken hoe dit diepte en kracht brengt in contact en in teams, dat is de zingeving in mijn leven. Op die manier wil ik meer warmte, echtheid, geluk en plezier in organisaties brengen. Ze is eigenaar en bezieler van BeCoach, een trainingsbureau dat bedrijven expertise aanbiedt in leiderschapsontwikkeling.

ONTDEK OOK ONZE NIEUWE PODCAST

Het INNERLIJK KOMPAS

Raf Stevens is de maker & host van de audioreeks 'Het Innerlijk Kompas'.
Een podcast waar hij in gesprek gaat met mensen die precies voelen wat navigeren op hun innerlijk kompas hen brengt.

STORYTELLING BOEKEN


In dit boek geeft Raf Stevens aan dat storytelling het instrument bij uitstek is voor de leiders van de 21ste eeuw. Niet voor niets noemden de gezaghebbende magazines Harvard Business Review en Entrepreneur storytelling de belangrijkste eigenschap van hedendaagse managers. In zijn boek rekent Raf af met de weerstand die her en der nog tegen storytelling bestaat.


Iedereen heeft een verhaal. Als bestuurder, ondernemer of expert wil je niet alleen een geloofwaardig verhaal vertellen, maar ook op emotioneel niveau verbinding maken met jouw publiek. Mensen raken, zodat je ze geloven en in beweging komen. Maar hoe bereik je jouw publiek, creëer je vertrouwen en zorg je dat jouw verhaal raakt?


“It is a wonderful book. As much as I expected, and I knew I would love it, I underestimated how good this book would be. This makes successful application of storytelling now only a matter of reading No Story. No Fans., and following your guidance." -  Annette Simmons, Author of The Story Factor