Raf Stevens

In't kort

Man, echtgenoot, vader, vriend, zoeker, ontdekker, rebel, zingever, vrije vogel.
Marketing manager in mijn wilde jaren. Radio deejay in mijn jonge jaren. Ondertussen meer dan 15 jaar begeleider, coach, facilitator. Host van de succesvolle Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap. Co-host van de audioreeks Het Innerlijk Behang. Co-founder en maker bij Achter de Maan Media. Auteur van 3 boeken: No Story, No Fans, Sterke Verhalen, Sterke Leiders, en Raak!

INTERVIEW PODCAST

Maart 2020, ik ben te gast in de podcast van Kobe Van Reppelen.
Maart 2020, je weet wel, toen alles stil viel en de wereld er plots anders uitzag. Ik had met Kobe een diepgang gesprek over mijn leven en werk. Over vallen en weer opstaan. In dit fragment hier je een stukje uit mijn gesprek met Kobe. 

Verhalensmid

Als jij een nieuwe toekomst wil starten, dan kan ik je helpen de juiste woorden te vinden. De juiste woorden geven kracht. Authentieke woorden maken een sterk verhaal. Ze zorgen voor vertrouwen en maken krachtige verbindingen. Wat is jouw verhaal? Als organisatie? Als leider? Als mens? En hoe neem je mensen mee in verandering?

Meer info over mijn story diensten op www.rafstevens.com