The Hero's journey

I don't believe people are looking for the meaning of life as much as they are looking for the experience of being alive.
- Joseph Campbell

Bij Expeditie Leiderschap gaan we je verhaal onderzoeken aan de hand van de verschillende stadia van ‘De Reis van de Held’. Samen bekijken we verschillende perspectieven en zoeken we naar de rode draad. Om dan vanuit taal dingen te benoemen, in vraag te stellen en te herkaderen.

Er is een grote link tussen verhalen en persoonlijke ontwikkeling.

De hero's journey van Joseph Campbell is sterk geïnspireerd door het werk van Carl Jung, de baanbrekende psycholoog. Jungs grootste inzicht was dat het onbewuste een uitgestrekt, levendig landschap is. Campbell zag de kracht van verhalen, mythe en storytelling in het inzichtelijk maken van onze onbewuste delen. 

De mens is een homo fabulans. We vertellen de hele dag door verhalen. Vanuit welk verhaal leef en werk jij? Moet het ook zo of is er ook een ander verhaal mogelijk? Tijd om je oude aannames en overtuigingen eens onder de loep te nemen te en kijken of je die kan herschikken. 

Expeditie Leiderschap is ook een uitnodiging om met al je zintuigen diep in je eigen verhaal te duiken. Een uitnodiging om het leven op te tillen naar een volgende niveau.

Je BegeleideR, raf stevens

Als narratieve begeleider en mentor ondersteunt Raf iedereen die meer helderheid wil rond het persoonlijke verhaal. Als story adviseur begeleidt hij bedrijven en organisaties om hun purpose-driven aanpak om te zetten naar een inspirerend verhaal. Host van de succesvolle Story Club Podcast, een interviewreeks rond leiderschap. Co-host van de audioreeks Het Innerlijk Behang. Co-founder en maker bij Achter de Maan Media. Auteur van 3 boeken: No Story, No Fans, Sterke Verhalen, Sterke Leiders, en Raak!