Voor jou


Voor iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen voor de eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die zich wel eens deze vragen stelt: 
‘Wat is mijn plek? Wat is mijn volgende stap? Wat is mijn rol?’.

Voor leidinggevenden 
Voor ondernemers
Voor creatieve professionals
Voor coaches
Voor iedereen onderweg is

VOOR SPIEGELAARS


Spiegel-momenten kennen we allemaal.

Het is dat moment dat je jezelf aankijkt en eindelijk de eerlijke vragen stelt. 'Wat ben ik aan het doen?' 'Wie ben ik eigenlijk?' 'Hoe ben ik hier terecht gekomen?' Vragen die behoorlijk pijnlijk kunnen zijn. En eenmaal gesteld, is er geen uitweg meer is om die vragen te ontwijken.


VOOR STEMGEVERS


Hoe vaak heb je de stem in jezelf gehoord? Dat diepere weten. Die roep naar betekenis in het leven. Dat verlangen om een draai te geven. En hoe vaak is die stem weggeëbd? Een verloren klank in je hoofd. Een echo.

Voor mensen die diep willen luisteren en stem willen geven aan hun leiderschapsverhaal. Die in beweging willen komen en richting willen geven aan hun leven en werk.

Voor BElichters


Mensen die voorlopen en het pad belichten. 

Leiders met een sterk persoonlijk leiderschap. Gidsen, wegbereiders, coaches, ondernemers, wroeters en 'trouble makers' met een goed hart, voor zichzelf, de anderen en de wereld om hen heen. 

Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes.

The ones who see things differently.
They’re not fond of rules.
You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them.
But the only thing you can’t do is ignore them because they change things,
they push the human race forward.
And while some may see them as the crazy ones, we see genius.
Because the ones who are crazy enough to think that they can change the world,
are the ones who do.

— Steve Jobs, 1997

EVEN verkennen?

Even verkennen of dit programma iets voor jou is?
Neem dan zeker even contact op.

EENS ECHT 
OP verhaal komen

Voor mensen die op zoek zijn naar vertragen en verstillen. Die nieuwe inzichten willen opdoen om hun leven een andere wending te geven. We trekken naar magische gebieden. Weg van je hectische dagelijks leven.

WEG VAN DE 
STATUS QUO

Veel mensen leven in een soort status quo. Het is alsof ze bewegen, maar ze komen nergens. Ze raken in een 'freeze''. Ze zoeken naar betekenis, maar kunnen niets vinden.

Expeditie Leiderschap gaat samen met jou op zoek naar wat je raakt. Voorbij de verlamming. Weg van teveel denken. Volop je intuïtie aanspreken. Je pantser doorbreken en je helpen dieper in contact te komen met jezelf. Het is je pad vooruit, de weg omhoog.