Voor jou

>> Persoonlijke ontwikkeling en groei
>> Sterker persoonlijk leiderschap

>> Reset

>> Deconnecteren
>> Helderheid rond jouw unieke verhaal

Jij als held in je eigen verhaal

ALS JE MEER Helderheid WIL ROND JE VERHAAL


Spiegelmomenten kennen we allemaal. Het is dat moment dat je jezelf aankijkt en eindelijk de eerlijke vragen stelt. Wat ben ik aan het doen? Wie ben ik eigenlijk? En vooral: hoe breng ik mijn unieke verhaal nog meer tot leven?

ALS JE GEDRAGEN WIL WORDEN DOOR EEN GROEP


Samen op verhaal komen! Hiervoor trekken we naar magische gebieden. Weg van je hectische dagelijks leven. Plekken waar je steeds luider kunt horen wat lange tijd overschreeuwd is geweest en wat voor jou echt belangrijk is. 

ALS JE VOORBIJ DE 'FREEZE'WIL GERAKEN

Angst kennen we allemaal. De angst om er vol voor te gaan. De angst om in het licht te gaan staan. 'Stel je voor dat ik faal.' 

Die angst heeft ons te lang bevroren. Tijdens de expeditie komen we letterlijk en figuurlijk in beweging. Weg uit het status quo. Stappen zetten richting het nieuwe verhaal dat op je wacht.

OP PAD MET INSPIRATIE 

We laten ons tijdens heel de expeditie inspireren door 'The Hero's Journey'
Het is een model van Joseph Campbell, één van mijn inspiratoren. Hij was hoogleraar in de mythologie. Door zich te verdiepen in mythologie heeft hij ontdekt dat alle verhalen via een vaste structuur verlopen. 

Tijdens Expeditie Leiderschap kijken we naar je leven als een verhaal, je levensverhaal. Het 'Hero's Journey' model geeft ons de nodige handvaten om dieper naar onszelf te kijken.We volgen deze structuur en zetten stappen om dichter bij jouw heldenreis te komen.

EVEN verkennen?

Even verkennen of dit programma iets voor jou is?